Sådan skaber vi bæredygtige og grønne fællesskaber
Ord som klima, bæredygtighed og grøn omstilling er på alles læber. Men hvordan ændrer vi vores adfærd i hverdagen, så vi passer på miljøet og vores klode? Og hvordan bruger vi fællesskaber til at motivere og inspirere os til at gå den grønne vej?
Dét og meget mere kan du høre om, når forfatteren til bogen Bæredygtighed – fra moralsk til etisk kompas, Lone Belling, taler om om bæredygtighed, etik og fællesskaber. Det gør hun i selskab med initiativtagere fra foreningen ØsterGro, som har skabt Danmarks tagfarm.
Forfatter Lone Belling vil i løbet af arrangementet gøre deltagerne klogere på, hvad det gode liv er i det 21. århundrede. Hun fortæller også, hvordan vi bliver bedre til at få skabt balance mellem det, vi ønsker og det, vi gør.
Initivtagere fra ØsterGro kommer og fortæller om deres erfaringer med at skabe en økologisk grønsagsmark på et tag på Østerbro med drivhus, høns og liv og glade dage. De kommer også med inspiration til, hvordan i fællesskab kan realisere en grønnere livsstil.
Det Bæredygtige Forsamlingshus står i samarbejde med Frederiksberg Bæredygtighedslaboratorium bag arrangementet. Det finder sted mandag 4. april kl. 16-18 i Station på Howitzvej 30.
Artiklen er baseret på en pressemeddelelse, redaktionen har modtaget.
Hvis du vil være med til at sikre, at Frederiksberg har et lokalt, uafhængigt medie uden annoncer, så bliv medlem af foreningen, der driver Falkoneren.
Frederiksbergfonden har støttet arrangementet.
Der er gratis adgang, men begrænsede pladser.
Ønsker du at deltage, skal du registrere din deltagelse her:
https://www.eventbrite.dk/e/bredygtighed-etik-og-fllesskaber-tickets-302689070157