Hvad er uddannelsernes rolle i den grønne omstilling?
Onsdag den 10. november kl. 16:30 kan du møde seks unge KV21-kandidater.
TEC er en erhvervsskole med flere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium, EUX, 10. klasse og efteruddannelse – altså, en uddannelsesinstitution med mange elever og studerende. Hvert år får 20.000 en uddannelse med fokus på erhverv og innovation.
Derfor er det helt naturligt, at skolen blander sig i samfundsdebatten og blandt andet stiller spørgsmål om, hvad de som uddannelsesinstitution kan gøre, men også om hvordan virksomhederne på Frederiksberg og kommunen kan gøre en forskel sammen.
TEC har rammerne til at samle mange
”Som en stor skole på Frederiksberg med tekniske ungdomsuddannelser, så har vi tænkt, at det er naturligt, at vi sætter scenen for en valgdebat, hvor fokus er på grøn omstilling. De tekniske uddannelser er jo netop én af nøglerne til en mere grøn fremtid. Desuden viser undersøgelser, at klima og grøn energi er det vigtigste politiske emne for unge mellem 16 og 25 år,” siger Kirsten Eskildsen, sekretariatschef på TEC.
Alle er velkomne – borgere, virksomheder, ansatte og selvfølgelig elever. Der er lagt op til en festlig valgdebat, hvor TEC byder på lidt mad og drikke.
Artiklen er skrevet på baggrund af en pressemeddelelse, redaktionen har modtaget fra TEC.
Onsdag den 10. november kl. 16:30 på Stæhr Johansensvej 7
Mød kandidaterne:
- Anders Storgaard (C)
- Freja Møller Fokdal (B)
- Daniel Panduro (Ø)
- Martin Voergaard (V)
- Christian Bülow (O)
- Malte Mathies Løcke (A)
Moderator:
Journalist Jeppe Søe